Kristiansand

(Dette innlegget skulle ha blitt postet søndag kveld)

Da var jeg endelig tilbake, jeg har vært veldig dårlig på å oppdatere dere. Jeg var da i Kristiansand med håndball-laget denne helgen. And it was a blast. Det var superduper gøy og jeg føler virkelig at alle har blitt mye nærmere, mye mer close enn det vi var. Vi er virkelig en stor familie..:)

Nå sitter jeg å blogger i senga, for jeg har da klart å tråkket over på venstrefoten. Jeg bare hørte et lignende til nakkeknekkelyd i foten og etter det har bare foten hovnet mer og mer opp. Noe som suger, ekstremt. Laget var da delt opp i 2 lag, Havørn 1 og Havørn 2.  Havørn 1, altså det jeg var på tapte alle kampene på lørdag og måtte trekke seg pga 3 skader i føttene. Havørn 2 kom til 8-delsfinalen og tapte desverre med 1 mål mot Ski. Gutter 2000 kom til semifinale og tapte desverre med 1 mål mot Urædd.

Håper dere i hvertfall får en fin søndagskveld, nå skal jeg sitte i senga med ispose på foten og foten oppå 2 puter også skal jeg se en ny episode av The Beauty and the Beast på macen.

Dette er meg, at the moment. Dere kan kanskje se på høyre side av foten min har hovnet veldig mye opp, men det er verre på venstre siden.  


  0 kommentarer på "Kristiansand"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Jeg heter Mia Wandl, 13 åring fra Tananger ti minutter fra Stavanger. Blogger om alt som faller meg inn. Tips, ris, ros kan du kommentere i kommentarfeltet.

+ Legg meg til som venn
Design laget av Julie Viktoria

hits