fridag

Akkurat nå skal ligger jeg i senga med ispose på foten mens jeg gjør lekser. (*hører på gamle Taylor Swift sanger*) I dag hadde vi fridag fra skolen pga noe som heter Hei verden, altså at vi skal hjemme eller en annen plass tjente 250 kr som vi skal gi til hei verden prosjektet som sender pengene til fattige mennesker i Sambia. Jeg som så vidt kan stå, får arbeide hjemme en annen dag får å få igjen det jeg ikke gjore. Altså at jeg får pengene av mamma, men jeg må jobbe for de en annen gang. Så nå har jeg en del og gjøre. RLE framføring om pinsebevegelsen som vi skal framføre imorgen og framføring i Fysisk aktivitet og helse må jeg også gjøre. Pluss matteoppgaver. WOHO.  

Håper dere har en fin onsdags ettermiddag så snakkes vi kanskje senere! 

Og ja, jeg prøvde å ta et par bilder av meg selv, for jeg merka at jeg ikke har tatt noen av meg selv i det siste, men så ble det så sinsykt slitsomt å hinke fram og tilbake fra senga og stativet at jeg tilslutt bare satt meg på enden av senga med den ene krykken til støtte haha!


  0 kommentarer på "fridag"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Jeg heter Mia Wandl, 13 åring fra Tananger ti minutter fra Stavanger. Blogger om alt som faller meg inn. Tips, ris, ros kan du kommentere i kommentarfeltet.

+ Legg meg til som venn
Design laget av Julie Viktoria

hits