JEG SKAL FLYTTE....

TIL SINGAPORE! Jeg flytter etter sommerferien. Det ble bestemt etter juleferien og jeg gleder meg helt sykt. :D:D SKAL blogge vær eneste dag og oppdatere dere alle. Måtte desverre holde det hemmelig før det ble helt avklart. Så nå forstår dere hvorfor jeg gråt så mye i dag.

Dette er min første gang å flytte, så jeg er svært spent på hvordan det er. Jeg har kommet inn på OFS, som er Overseas family school. Så her får dere litt bilder :

Singapore byen : Singapore er både et land og en by. Byen er bare helt fantastisk, med lysene sine og de forskjellige bygningene,

 

  

VIVO City : Ja, det heter det samme som RLE-bøkene. Det er det største kjøpesentere i Singapore og vi bor cirka 5 minutt borte fra det med Taxi. 20 minutt å gå, cirka.

 

 

 

 

 

Kinoen inni Vivo :

 

 

 

Sentosa : Ei lita øy sør i Singapore, hvor det finnes en stor strand (strender) en plass som heter Wavepark, Universeal Studios, Underwater World, resturanger og 'resorts'.

 

  

 


 


 

Det var alt jeg gadd å vise, for nå. Kanskje viser jeg leiligheten senere?

 


  1 kommentarer på "JEG SKAL FLYTTE...."

Postet av: Eva
såå syykt fett og ikke minst utrolig spennende :D Masse masse lykke til! Gleder meg til å lese bloggen din fremover :)
21.06.2013, 17:33
URL: http://justdanceitsgonnabe.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Jeg heter Mia Wandl, 13 åring fra Tananger ti minutter fra Stavanger. Blogger om alt som faller meg inn. Tips, ris, ros kan du kommentere i kommentarfeltet.

+ Legg meg til som venn
Design laget av Julie Viktoria

hits