Danmark del 2

Blogger fra Danmark.

Ankom Danmark på mandag, skulle ned å besøke Chantal som nettopp har flyttet ned. I går satt vi bare inne og så Dexter. Nå sitter vi ute i sola og nyter varmen. Vi var innom Køge, men fant ingenting in particular. Tok ikke med kameraet for det var dødt og hadde enda ikke funnet kameraet. Imorgen skal vi bort til Chantals søskenbarn og grille.

Har bare iPhone bilder, unnskyld unnskyld.

BBQ

Bildene er fra lørdag, da det var BBQ hos tante og onkel. Finner enda ikke den FORBASKA laderen til kameraet. Sorry folkens.

Spain

Spain - one picture

Er i Spania nå, har dessverre ikke med mitt kamera, så det blir nok bare iPhone bilder og noen få bilder fra mamma sitt kamera. Vi bor i en helt fantastisk villa sammen med 3 andre familier. Nå skal jeg ut å bare med Kristina.

5th of July

Har ikke at tid til å blogge denne uka. Speilrefleks kameraet ligger på hytta, så det eneste jeg har er mobil bilder. Reiser inn på hytta idag, så da skal jeg prøve å få tatt noen bra bilder.

Jogging

Våkna klokka 6 i dag morres. Jeg måtte sove i stua på verdens mest ukomfortable sofaen ever, for vi maler rommet mitt atm. Så jeg sovna ikke før klokka 3, og våkna klokka 5. Bestemte meg for å jogge rundt ringen og jeg fikk heldigvis med meg Chantal. Så klokka kvart på 8 var jeg allerede hos Chantal.

Sommerferie

Ja, det var et svært vakkert bildet på mobilen haha. Jaja, i dag var den siste dagen min på TUS. Det var en svært vellykket dag. Vi begynte ikke før 9, så det var veldig relaxing, selvom ikke alle visste at vi skulle begynne 9. Kvart over kom Kjell med Notting Hill, som vi så helt til mamma kom med is. Gråt alt for mye.

Vellykket lørdagskveld

? hei dere. Her er litt iPhone bilder fra nok en vellykket lørdag jeg hadde med Sunniva. Men nå er jeg rett og slett så trøtt, at jeg ikke orker å skrive mer.

God natt, alla i hopa.

My afternoon

Min ettermiddag bestod av at jeg og Chantal gikk i pysjen og at vi spiste. That's basically it.

Før jeg dør

Før jeg dør

This weekend

En del 'mugshots' men men. Chantal feiret bursdagen sin, vi dro på hytta til Chantal. Basically var jeg med Chantal hele helgen.

Hva gjore dere?

This weekend

En del 'mugshots' men men. Chantal feiret bursdagen sin, vi dro på hytta til Chantal. Basically var jeg med Chantal hele helgen.

Hva gjore dere?

Supernatural

Hei dere! Endelig er jeg tilbake. Har hatt det litt vanskelig i det siste. Personlige grunner egentlig. Men, jeg skal prøve å blogge mer. Jeg kan ikke finne den forbanna minnebrikken til speilreflekskameraet, så mobil bilder får gå denne gang.

Mandag hadde vi fri, vanlig skoledag på tirsdag og jobbskygging idag. Jeg 'skygget' altså mamma når hun var på jobb, altså jeg følget henne rundt, var med i møter, skrev notater osv. Hadde i går gym for første gang siden Kristiansand der jeg skadet meg. Har da i dag sinnsyk gangsperr, så at the moment sitter jeg og ser supernatural.

Himmelen
28.05.2013

♥ hei dere. Skulle ønske jeg hadde en lang forklaring for mitt fravær, men det har jeg ikke haha. Jeg har rett og slett bare vært lat. Og denne uken har jeg ikke til å være lat, for vi har heldags i matte på fredag. Så er ikke det perfekt timing å blogge på? Joda, bruker pausen min fra matte på det! Pluss at det er framføring i norsk i morgen, så dette blir et svææært kort innlegg.

Ha en fin uke dere i hvertfall. Nå må jeg tilbake til matten. PS. Bildet over er et lite innblikk på den nye nattkjolen min fra Victoriassecret, som jeg kanskje viser i morgen.

Dårlig blogging

Beklager for dårlig blogging, har virkelig ikke orket for å være ærlig. Minnekortet lå nede, kameraet lå oppe, fri etter onsdag, blablabla. Ingenting intressangt som skjer at the moment, men hvis det skjer noe skal jeg være klar med å oppdatere til dere. 

Akkurat nå ser jeg White Collar på netflix, en serie jeg høyt anbefaler. Ha en fin søndags ettermiddag :)Cupcakes
Saturday morning
Prinsesse-bursdag


Første maiMerker virkelig at det er fri i dag. Våknet opp halv 12 veldig kvalmen , selvom det var en flott morgen. I det siste har det vært litt ups and downs, derfor har jeg ikke blogget. Jeg har vært ganske dårlig, kvalmen, hodepine og andre ting i det siste. Akkurat nå sitter jeg og ser på Dawson's creek. Som er den beste serien, jeg vet om!! 


Ha en fin første mai:- )

fridag

Akkurat nå skal ligger jeg i senga med ispose på foten mens jeg gjør lekser. (*hører på gamle Taylor Swift sanger*) I dag hadde vi fridag fra skolen pga noe som heter Hei verden, altså at vi skal hjemme eller en annen plass tjente 250 kr som vi skal gi til hei verden prosjektet som sender pengene til fattige mennesker i Sambia. Jeg som så vidt kan stå, får arbeide hjemme en annen dag får å få igjen det jeg ikke gjore. Altså at jeg får pengene av mamma, men jeg må jobbe for de en annen gang. Så nå har jeg en del og gjøre. RLE framføring om pinsebevegelsen som vi skal framføre imorgen og framføring i Fysisk aktivitet og helse må jeg også gjøre. Pluss matteoppgaver. WOHO.  

Håper dere har en fin onsdags ettermiddag så snakkes vi kanskje senere! 

Og ja, jeg prøvde å ta et par bilder av meg selv, for jeg merka at jeg ikke har tatt noen av meg selv i det siste, men så ble det så sinsykt slitsomt å hinke fram og tilbake fra senga og stativet at jeg tilslutt bare satt meg på enden av senga med den ene krykken til støtte haha!

Kristiansand

(Dette innlegget skulle ha blitt postet søndag kveld)

Da var jeg endelig tilbake, jeg har vært veldig dårlig på å oppdatere dere. Jeg var da i Kristiansand med håndball-laget denne helgen. And it was a blast. Det var superduper gøy og jeg føler virkelig at alle har blitt mye nærmere, mye mer close enn det vi var. Vi er virkelig en stor familie..:)

Nå sitter jeg å blogger i senga, for jeg har da klart å tråkket over på venstrefoten. Jeg bare hørte et lignende til nakkeknekkelyd i foten og etter det har bare foten hovnet mer og mer opp. Noe som suger, ekstremt. Laget var da delt opp i 2 lag, Havørn 1 og Havørn 2.  Havørn 1, altså det jeg var på tapte alle kampene på lørdag og måtte trekke seg pga 3 skader i føttene. Havørn 2 kom til 8-delsfinalen og tapte desverre med 1 mål mot Ski. Gutter 2000 kom til semifinale og tapte desverre med 1 mål mot Urædd.

Håper dere i hvertfall får en fin søndagskveld, nå skal jeg sitte i senga med ispose på foten og foten oppå 2 puter også skal jeg se en ny episode av The Beauty and the Beast på macen.

Dette er meg, at the moment. Dere kan kanskje se på høyre side av foten min har hovnet veldig mye opp, men det er verre på venstre siden.  

Bursdagsfeiring

I går satt mamma og jeg sammen en koselig bursdagsfeiring for Pappa som ble 47 (!) år. Jeg laget kort, dekket bordet og laget dessert, mens mamma lagte biff med poteter og stekte grønnsaker. Vi satt i 3 timer og snakket sammen om alt mulig. Jeg selv synes det var en flott bursdagsfeiring for min gamle bamsefar.

Hva gjor dere på i går, bieberkonsert kanskje? :)

Jentekveld

Vi var 5 jenter men bare 2 av dem liker å være forann kamera, så haha.

Landskap 

Last night

Østerrike 13Tok ikke så mange bilder med kameraet, så her kommer bildene jeg tok med iPhonen;Ja, jeg var veldig babe på disse bildene. Hva kan jeg si? hahaha.

Ha en fin lørdags kveld videre!

"Når du har blogg. ska du liksom blogga?"

Nå har det gått 5 uker cirka? Fire av dem har jeg vært syk, en av dem var jeg i Østerrike på ski. Men, nå er jeg tilbake KLAR TIL Å BLOGGE.

Jeg skal lage innlegg om alt dere har gått glipp av og alt jeg har glemt og vise. Så jeg håper at jeg ikke har mistet noen lesere, hvis jeg har så håper jeg at dere kommer tilbake. Skal begynne å tipse dere om sanger, outfits og jeg skal minst blogge 2 ganger hver dag.

 

Syk

Beklager for dårlige oppdatering. Tenkte faktisk på å blogge på fredag. Men, på lørdagskveld ble jeg skikkelig dårlig. Jeg fikk veldig vondt i ribbeinet, jeg klarte ikke hoste, hodet mitt verket og hele kroppen gjore vondt. Alt annet unntatt ribbeinet gjør vondt. Jeg har det helt forferdelig. OG jeg som reiser til Østerrike med Erle på lørdag.

Har ingen nye bilder, så her kommer noen fra sist uke.

Håper dere har en fin onsdag!

Hjemreise - bilder

Vil bare fortelle at jeg nettop har redigert ferdig sminkevideo til dere.

2013

Da var det nytt år! 2013. Rart å si det egentlig. Det er så uvant å si : jo det er 2013. Haha, hver gang jeg skal skrive 2013 så ender jeg alltid først opp med 2012 for jeg er så vant med å skrive 2012.

Jeg gikk faktisk å la meg 00:10 fordi jeg var så innmari trøtt! Også vil jeg nevne, det kommer snart videoblogg. Begynner å redigere idag, så den kommer enten i morgen eller i dag.

Håper alle hadde en flott kveld igår, det hadde ihvertfall jeg ♥her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits