Sløv

Jepp, that's the word. Jeg har vært skikkelig sløv i det siste og ikke giddet å blogge i det hele tatt. Og dum, det har jeg også vært. Jeg glemte selvfølgelig kameraet hjemme, første uken på hytta også skulle vi jo rett til Sirdalen. Så har desverre ingen nye bilder fra påsken. Men, jeg er tilbake nå og jeg skal PRØVE  (kan ikke love noe) å blogge så mye som mulig.

Håper dere i hvertfall har hatt en fin påskeferie.

♥ Men, nå skal jeg se og få gjort litt matteoppgaver, har en del å gjøre pga at jeg var så lenge syk. Ha en fin tirsdagskveld videre!

 

Sleeping beauty

Haha, dere har vel skjønt at jeg elsker barnefilmer? Det bare tar meg så tilbake i barndommen. Akkurat i dag bestemte jeg meg for å se Sleeping beauty eller Tornerose som jeg husker det som. Tydeligvis så het hun faktisk Aurora(??????) Noe jeg aldri kan huske hun het, haha. Så da jeg en dag fikk høre på Disney Channel at de sa hun het Aurora fikk jeg helt sjokk. 

Men, ja. Håper alle har en koselig 2. søndag i advent! :)

Tidlig lørdags morgen

I dag våknet jeg halv 10! Kanskje litt tidlig for andre, men jeg synes det var så herlig og bare ligge og vri meg i senga. Nå ligger jeg enda i senga, mens jeg ser Peter Pan, haha. Som noen sikkert vet er jeg gal etter barnefilmer. Lorax, Peter Pan osv.

Endelig funnet kameraladeren, så jeg kunne ta bildet med kameraet. 

The Vampire Diares

Snart kommer Sesong 4!!!!!!!!! Og jeg er så excited!!!!!!!!!!!!! Jeg og Erle er totalt avhenginge av det programmet og jeg har virkelig savnet det, så jeg bestemte meg for å se litt av sesong 3 om igjen, selv jeg vet hva som hender i hver episode.

Liker du The Vampire Diares? Er du obsessed med et program?


Jeg vet at bildene blir skurrete, vet ikke om det har noe med at jeg ikke greier å holde kameraet stødig(?) eller? Og jeg HATER blits. Noe som vet svaret?

Øving til matteprøve

IDAG ER DET BARE 1 DAG TIL BURSDAGEN MIN! Jeg gleder meg så myeeeeeeee. Men desverre har vi selvsagt matteprøve på bursdagen min. Så i dag må jeg øve veldig mye fordi jeg er ikke spesielt flink i matte. Det blir et kort innlegg fordi jeg må øve, rette håret til i morgen, vaske extensionset, så øve litt mer. Hjelpe mamma med å ta på glasur til kaken jeg skal ha med på skolen i morgen.

Så må vel si hade nå! Kos dere andre videre. 


Mamma har kjøpt masse til i morgen.
Gårsdagen

Jeg har det veldig travelt denne uken. Masse prøver og gloseprøver denne uken og imorgen HAR JEG BURSDAG!!!! :-D Gleder meg kjempe masse. Skal også ha kostymeparty imorgen også.

Veldig skurrete, jeg vet men det er sinsykt vanskelig å holde kameraet stødig når linsen er så tung.
TGIF

Spilte kamp på Hinna, tapte, kjørte til Sunniva,spist chips og bare slappet helt aaaav! Takk gud for fredager!
Jeg sminket og stylet håret til Sunniva og hun fikk seg et nytt profilbilde og ble veldig fornøyd! :-D

Sminkevideo forsinket

Sminkevideoen blir litt forsinket pga Imovie ikke funker. Er noe skikkelig feil med Imovie programmet på denne pcen. Så jeg skal fikset det til fredag håper dere kan vente såpass lenge.

Har ikke tatt noen bilder idag eller igår så jeg hiver inn noen gamle. Har hatt det travelt med prøver og fremføringer i det siste!Nå er jeg såååååå sliten. Øvd på samfunn i 2 timer nå, så endelig kan jeg slappe av! Ha en fin kveld :)

Syk

Nå har jeg vært syk siden mandag. Nesa renner og renner. Jeg har sår i halsen og det klør noe innmari i nesa. Ja, dere vil ikke ha mer informasjon.

Håper dere har en fin onsdag videre, tror ikke jeg kommer til å ha det!


TGIF

Dette innlegget ble skrevet i går.


Takk gud i himmelen, det er fredag!! Hadde en helt ok dag på skolen. Men, nå er det endelig fredag! Har ingen spesielle planer, untatt at jeg skal spille kamp rundt klokka 8. Håper på det beste, men er ikke så sikker på at vi vinner, haha.

Håper dere har en fin fredag videre ♥

hejdåå

thank god it's friday

Åååå, er så glad for at det endelig er helg! Er skikkelig klar for å faktisk kunne sove lengeeeee. Har fått lånt meg harry potter fra bibloteket, så er haaaapppy!!!

 Friday august 9th

 

Nå har jeg stresset i en time! Dumme mac. Slettet de fra minnekortet, så ville ikke iPhoto reagere med de siste import!!!!! jeg er så sint nåååå.

She's the man

I dag har jeg hengt med Caroline, spist kyllingvinger og sett She's the man, stikket bort til Vilde skravlet mye der, kom hjem og så ferdig She's the man.

Nå ser jeg Two and a half man, og senere skal jeg se Percy Jackson & The Olympians : The Lightning Thief. Måtte rope, løpe og dytte Vegard for at han skulle fortelle meg navnet til filmen (som jeg hadde glemt). Hardt liv.

Ser raukjørt ut i dag, så null bilder av meg.

Baottur


Kanin til høyre.


nice, fikk såpe i halsen. heheh.

Jeg så helt på trynet ut idag.

Min enkle dag

Ble vekket i 9 tiden, men snek med meg en ekstra time med søvn. Sto opp klokken 10, dusjet og spiste frokost. Har kost meg med Sunniva og Mira Sofie resten av dagen. Akkurat nå sitter jeg og Sunniva og ser tv, mens mamma er ute og gjør noen ærender og etterpå reiser vi på hytta.

Ang. forskinket video

Navle piercingvideoen er forsinket. Den kommer imorgen, idag fikk jeg besøk av søskenbarna mine som skal være hos oss til søndag, så videoen kommer imorgen.


meg som demon!

Sjuk pia

I dag våknet jeg opp i 9 tiden med skikkelig smerter i magen. Tok to parasett og kastet opp etterpå. Fikk ikke sove på en time, det var så vondt. Jeg trakk masse vann, men kunne ikke spise. Fikk ibux av mamma og trodde ikke det ville funke i det hele tatt. Jeg våknet opp halv tre helt frisk å rask, og nå blogger jeg.

 

Gamle bilder//

Gårsdagens bilder

Fikk ikke tid til å laste inn bildene fra igår. Tok bilder på skolen, fordi vi brukte mamma sitt kamera til et prosjekt.

 


fotogen.


flink blogger, not.


 elsker den sangen!!

sommer og soool

kisskiss;-*

15 ting du ikke visste om meg

I barnehagen gikk jeg bare i skjørt. Jeg nektet å gå i bukse, følte meg som en gutt. Men, nå går jeg nesten bare i bukse og aldri i skjørt.

♥ Jeg elsker senga mi. Spesielt pøser ned ute og jeg ligger varm i senga og ser Harry Potter. 

Jeg stjeler alltid ingvild sine tube-skjerf. De er så chill, sorry Ingviiiild!♥ Jeg er den mest randome personen du kan finne. Gjør og sier de mest random tingene. 

Hver gang jeg spiser hamburger presser jeg alltid brødene sammen. Tror det er fordi på Scooby Doo gjor de det alltid det.

Det eneste som gjør meg glad når jeg enten er skikkelig forbanna eller skikkelig lei meg er å se på Harry Potter. Blir å sååå godt humør av å se på det! :-DDJeg har verdens verste humor. Greier ikke beskrive det eingang, har bare verdens verste humor.

Blir alt for fort flau. Blir t.o.m. flau av andre folk som dummer seg ut på tv eller videoer.

Mine uvaner er å glemme nøkkelen, levere ark og ikke følge med i timer.. There! I said it. Hehe.

Jeg reiser til Østerrike hvert år. Elsker det, vi reiser med mange andre familier også. 

Min aller beste venn er Erle. Kjent henne i mange år og blitt alt for glad i henne, haha. 

Jeg ser alt for ofte på Artige. Mange av vennene blir skikkelig irriterte fordi jeg er helt avhenging.

Jeg vil heller ha lapskaus istendenfor pizza.  Hahaha, JEG VET. Ikke akkurat helt normalt.

Jeg elsker å lage de rareste fjesene på bilder. Klarer ikke slutte, elsker det. Hahaha.

Elsker å smile. En av mine favoritt ting.kisskiss;-*

the 7th of June


i farta!Også kommer et lite bildet av meg:

kisskiss;-*

The show must go on..


Q-gjengen♥

The show must go on, right?

Info

I går ble det bloggpause. Hadde ganske slitsom dag, men gøy. Var på Barnas dag og fikk skikkelig vondt i ryggen etterpå(?) Har heller ikke giddet å lade kameraet, mehehe.

Har skikkelig ryggsmerter idag, ble til og med hentet fordi det var så vondt! Mamma gidde jeg ihvertfall en salve som funker ganske bra, har også en liten suprise til dere.

kiss kiss;-*

today's pictures

Til dere som ikke forsto ironien med sneak peak, det var jo meningen at eg ikke viste bildene på bloggen, mens jeg viser bilde på sidelinja.


Caroline på speeddial!

hoho

Meg og bloggpauser, wtf? hahaha. Nå er jeg tilbake og klar til å ta masse bilder! Også en liten update: På torsdag var vi på bibloteket og lånte masse bøker og filmer. Vi tok også vår tredje sprøyte!!!

Trodde jeg skulle døøø! Men, det var egentlig Ingvild som presste min hånd når det egentlig skulle vært omvendt. Fredag, altså gårsdagen satt jeg og Erle barnevakt for lillebrødre hennes. Han eldste kom litt forsent, og Erle hadde ringt til alle mødrene til alle vennene hans. Haha! Så greide hun selvfølgelig å brenne hele nachosen!!!! Heldig for meg, som hater nachos! Etterpå så vi en av de beste filmene jeg har sett i hele mitt liv, The help. Anbefaler på det sterkeste. Sov over hos henne selvfølgelig.

Oisann, liten update ja! Nå reiser jeg til hytta for å hjelpe pappa å bygge terrase. 
Min dag

Min dag har vært ganske unormal egentlig. Sov til kvart over 2, ehehe. Skolen har planleggingsdag så vi fikk frii! Når mamma kom hjem dro vi rett på håndballtrening. Så jeg tur med hundene i pissregn!

Nå ligger jeg i senga og hikker så mye at pcen hopper hver gang jeg hikker, kjempe plagsomt! Reiser til Østerrike på torsdag for jeg skal i bestemoren min sin 70års dag.  

Anbefaler sangen over på det sterkeste, elsker den! 

Orka ikke å ta bildaa idag, sorry. PEACE &LOVE, xoxo
 

 

2 april!

Igår var første april, gadd faktisk ikke å lure noen. Eller gadd og gadd jeg greier ikke lure noen for å si det rett ut. Når jeg prøver å lure noen så ler jeg non stop mens jeg snakker og det ødelegger hele vitsen. 

Mamma som sagt greide å lure meg. Jeg sa til henne "mamma, eg synes du burde få deg tungepiercing!" også sa hun "ja og du burde faktisk få deg navlepiercing!" Og jeg bare hva?? Får jeg lov???????? Også bare lo hun. :((((

Igår gikk jeg bare i pysjen, hele dagen! Og sminke løs, så her kommer noen "dere får ikke se fjeset mitt"-bilder.

Snakkeees!


Siste nytt

-Jeg hadde det kjempe gøy med Erle i Østerrike. Tok ingen bilder untatt på bussen. Hahaha bra jobba! Jeg vet.

-Jeg har hatt sååå lite blogglyst i det siste. 

- Jeg har enda ikke funnet ledningen til kameraet, men bruker mamma sin nå.

 
xoxo<33

Siirdalen!

Here I come! Tar med kameraet for første gang. Ja, jeg er flink. Ånei.

  Kiss!;*

Spørsmålsrunde!

Er det noe du lurer på? Spør i vei! Tar ikke med upassende spørsmål/kommentarer. 

:-)

          PEACEOUT<3

Dårlig bloggjentee!

Har vært så ekstremt lat i det siste at jeg ikke har giddet å blogge. Ingen oppdateringer, ingenting. Har eeenda ikke funnet ledningen som overfører bildene. 

Imorgen skal Ingaa (Ingvild) feire bursdagen sin. Hun hadde egentlig 21 desember, men feirer den nå. Etter bursdagsfeiringen skal Erle sove over hos meg.

Blir nok harry-potter maraton, eller noe slikt. Er begge avhenginge av Harry potter filmene! :-)           PEACEOUT<3

Syk!

Ja. Kvalmen, hodepine, magesmerter. Huffoghuff. Skal prøve å få litt søvn senere. Kommer noen gamle bilder, siden jeg ikke gidder å ta speilreflekset fram, når jeg ser ut sånn som jeg gjør nå.


 


Toodles<3

 

fint vær

Nå er det jo så fint vær jo! Sol å greier. NOT det pøsregner! Avisene sier at det har kommet enda en storm. Noen har kalt den Emil. 

Hei emil.      Hahahaha, neida.Men, nu må jeg stikke! 

Toodles<3her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits